Урочистості з нагоди 25-річчя Національної академії медичних наук України

24-04-2018 Переглядів: 69

Сьогодні, 24 квітня, керівництво Національної академії на чолі з ректором Володимиром Чернєєм взяло участь в урочистих зборах, присвячених 25-й річниці заснування Національної академії медичних наук України.

До заходу також долучилися очільники держави, народні депутати, авторитетні керівники та фахівці галузі, відомі вчені, творці вітчизняної медичної науки, іноземні гості тощо. За роки своєї діяльності НАМН України набула визнання як потужний медичний науковий центр, відомий далеко за межами України. У наукових інститутах академії працюють тисячі вчених, серед них багато відомих науковців – академіків, докторів наук, лауреатів престижних вітчизняних та міжнародних премій.

Низка вчених гідно представляють Україну у Всесвітній організації охорони здоров’я.

Останніми роками Національна академія медичних наук плідно співпрацює з колективом вчених нашої альма матер. Сподіваємося, що ми і надалі розширюватимемо нашу взаємодію на всіх рівнях.

Урочистості з нагоди 25-річчя Національної академії медичних наук України

Відрадно, що участь у святкуванні беруть рота почесної варти і ансамбль барабанщиць НАВС, які вже давно стали окрасою будь-якого свята столиці.

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X