Українська мова: державна, рідна, фахова!

14-03-2019 Переглядів: 307

За такою назвою 12 березня на базі ННІ № 3 Національної академії внутрішніх справ було проведено до Міжнародного дня рідної мови навчально-науковий захід, у якому взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри юридичного документознавства та здобувачі вищої освіти. Особливістю цього заходу було використання інтерактивної дошки, що сприяло більш ефективній реалізації не лише навчальної а й виховної мети.

У формі брейн-рингу здобувачі отримали можливість позмагатися за звання кращих знавців української мови та літератури.

Українська мова: державна, рідна, фахова!

Українська мова: державна, рідна, фахова!

Усі команди підготували міні-презентації про рідну мову з азартом і креативом обмірковували кожне завдання, демонструючи набуті знання та вміння.

За результатами гри перемогу здобула команда № 1 «Мовознавці» у складі: Ірини Войтенко, Поліни Скорик, Христини Ціко, Івана Левицького, Людмили Біленької.

Захід відбувався у теплій, дружній атмосфері. Його учасники виявляли зацікавленість тематикою заходу та неабиякий інтерес до відповідей своїх колег. Родзинкою свята стало виконання пісенних композицій патріотичного змісту здобувачем вищої освіти Тетяною Дем’янчук.

Зважаючи на рівень зацікавленості молоді в наукових заходах такого плану кафедра юридичного документознавства і надалі їх проводитиме.

ННІ №3,
кафедра юридичного документознавства ННІ №1 НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X