Українська мова в українському суспільстві

06-06-2019 Переглядів: 300

Під такою назвою 29 травня 2019 року на базі навчально-наукового інституту № 3 відбувся науковий семінар, у якому взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри юридичного документознавства та здобувачі вищої освіти з усіх навчально-наукових інститутів академії.

Українська мова в українському суспільстві

З огляду на законодавчі та правописні зміни в сучасній Україні, значну кількість тем доповідей було присвячено закону про мову як інструменту забезпечення єдності країни та усвідомлення важливості використання правильної, зрозумілої української мови.

Українська мова в українському суспільстві

Серед найцікавіших і найоригінальніших доповідей були виступи Боровецького О. І. (103 н.г. ННІ № 3) «Закон про державну мову в Україні як стимул розвитку української мови»; Бразалука М. Ю. (101 н.г. ННІ № 3) «Порушення правил милозвучності української мови в нормативно-правових актах»; Когут Є. О. (102 н.г. ННІ № 3) «Говорімо правильно»; Миронової А. С. (103 н.г. ННІ № 1) «Феномен сленгу як лінгвістичного явища у мовленні майбутніх юристів»; Рябченюк Д. М. (105 н.г. ННІ № 3) «Проблеми функціонування сучасної української мови як державної в Україні»; Сьоміна О. Є. (101 н.г. ННІ № 2) «Культура мовлення як чинник ефективності юридичної діяльності».

Українська мова в українському суспільстві

Учасники семінару виявили неабияке зацікавлення дослідженнями своїх колег, активно обговорювали почуте в аспекті власних спостережень і напрацювань.

Українська мова в українському суспільстві

Кафедра юридичного документознавства й надалі організовуватиме наукові заходи із цієї проблематики.

Бажаємо здобувачам вищої освіти творчого натхнення, успіхів і нових звершень.

Кафедра юридичного документознавства

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X