Участь представників ННІ № 2 у науковому заході

16-05-2018 Переглядів: 158

15 травня в Київському науково-дослідному інституті судових експертиз відбувся науково-практичний семінар «Особливості проведення досліджень під час розслідування злочинів, пов’язаних з пожежами».

Участь представників ННІ № 2 у науковому заході

У роботі семінару взяли участь представники державних науково-дослідних експертних установ Міністерства юстиції України, Міністерства внутрішніх справ України, Головного слідчого управління Національної поліції України, Експертної служби МВС України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту. Від Національної академії внутрішніх справ був присутній Володимир Атаманчук – завідувач кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ № 2.

Предметом обговорення на семінарі були актуальні та проблемні питання проведення досліджень під час розслідування злочинів, пов’язаних з пожежами.

Участь представників ННІ № 2 у науковому заході

Під час доповіді Володимир Атаманчук розповів учасникам наукового заходу про окремі аспекти щодо призначення та проведення пожежно-технічних експертиз, стан і особливості підготовки та підвищення кваліфікації судових експертів у Національній академії внутрішніх справ, а також про досягнення та основні напрями науково-дослідної діяльності у сфері судових експертиз. Крім того, він наголосив на посиленні подальшої міжвідомчої співпраці між практичними експертними підрозділами та академією з метою напрацювання конструктивних пропозицій з удосконалення чинного законодавства, практики його застосування та експертної діяльності.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X