Участь представників НАВС у засіданні круглого столу

15-03-2019 Переглядів: 150

13 березня 2019 року в Інституті Управління державної охорони України відбулося засідання круглого столу за темою «Актуальні проблеми психологічної підготовки фахівців для правоохоронних органів України», на яке було запрошені представники різних закладів вищої освіти, зокрема Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національної академії внутрішніх справ, Національної гвардії України, Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту, Воєнно-дипломатичної академії імені Євгена Березняка, а також представників практичних підрозділів.

Під час засідання учасники обмінялися думками щодо особливостей та специфіки фахової освіти правоохоронців, методів їх психологічної підготовки, особливостей професійного відбору кандидатів на навчання, психологічної підготовки до виконання професійних завдань тощо.

Участь представників НАВС у засіданні круглого столу

Від Національної академії внутрішніх справ у засіданні взяли участь начальник кафедри теорії держави і права доцент А.М. Завальний, провідний науковий співробітник наукової лабораторії з проблем психологічного забезпечення та психофізіологічних досліджень, професор В.Г. Андросюк та професор кафедри юридичної психології професор І.М. Охріменко, які окреслили перспективні напрями модифікації правоохоронної освіти в Україні, критерії оцінки професіоналізму сучасного поліцейського, а також відзначили роль академії в підготовці майбутніх правоохоронців.

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X