Участь представників НАВС у виставці, присвяченій Міжнародному дню просвіти з питань мінної безпеки

05-04-2019 Переглядів: 1579

04 квітня 2019 року в парку ім. Тараса Шевченка в Києві до Міжнародного дня просвіти з питань мінної безпеки вiдбулася виставка, організована національними та міжнародними організаціями, що займаються протимінною діяльністю в Україні.

Участь представників НАВС у виставці, присвяченій Міжнародному  дню просвіти з питань мінної безпеки

Серед експозицій можна було побачити сучасні технічні пристрої для виявлення, транспортування та знешкодження підозрілих вибухонебезпечних пристроїв як саморобного, так і промислового виробництва.

Участь представників НАВС у виставці, присвяченій Міжнародному  дню просвіти з питань мінної безпеки

Національну академію внутрішніх справ представив доцент кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ №2 НАВС Юрій Приходько.

Участь представників НАВС у виставці, присвяченій Міжнародному  дню просвіти з питань мінної безпеки

Представники Міжнародних гуманітарних організацій з питань протимінної діяльності наголошували на своїй готовності підтримати ініціативи щодо операції з розмінування та розчищення територій від мін на сході України. Так, лише 2018 року в програмах інформування про мінну небезпеку, спрямованих на підвищення обізнаності про правила безпечної поведінки на забруднених мінами територіях, узяло участь понад 54 тис. осіб, 36 % із яких становили діти.

За результатами проведеного заходу міжнародні організації дійшли висновку, що Україна належить до найбільш постраждалих унаслідок мінування регіонів світу, а отже було визначено пріоритетні напрями роботи щодо поліпшення стану вибухобезпеки.

Кафедра криміналістичного забезпечення
та судових експертиз ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X