Участь представників академії в науковому заході

18-01-2018 Переглядів: 55

12 січня у Київському науково-дослідному інституті судових експертиз відбувся міжвідомчий науково-практичний семінар «Актуальні питання стандартизації та акредитації трасологічних досліджень та досліджень зброї», який було присвячено пам’яті видатного вченого-криміналіста Віктора Бергера.

У науковому зібранні взяли участь представники державних науково-дослідних експертних установ Міністерства юстиції України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України та Державної фіскальної служби України, Бюро судово-медичної експертизи, представники Державного науково-дослідного інституту МВС України. Від Національної академії внутрішніх справ були присутні: Андрій Саковський – директор навчально-наукового інституту № 2, Володимир Атаманчук – завідувач кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ № 2 та Адрій Кофанов – професор кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ № 2.

Предметом обговорення на семінарі було винесено актуальні та проблемні питання стандартизації та акредитації (нормативного та методичного забезпечення) трасологічних досліджень та досліджень зброї, що виконуються судовими експертами різних спеціалізованих державних установ судових експертиз, шляхи удосконалення зазначеної діяльності та особливості підготовки майбутніх експертів.

Участь представників академії в науковому заході

Під час доповіді Андрій Саковський розповів учасникам наукового заходу про стан і особливості підготовки та підвищення кваліфікації судових експертів у Національній академії внутрішніх справ, а також про досягнення та основні напрями науково-дослідної діяльності у сфері судових експертиз. Крім того, він наголосив на посиленні подальшої міжвідомчої співпраці між практичними експертними підрозділами та Національною академією з метою напрацювання конструктивних пропозицій з удосконалення чинного законодавства, практики його застосування та експертної діяльності.

Участь представників академії в науковому заході

За результатами міжвідомчого науково-практичного семінару видано збірник тез доповідей та повідомлень учасників. Видання розраховано на працівників правоохоронних та судових органів, установ судової експертизи, викладачів, аспірантів та ад’юнктів вищих навчальних закладів.

Участь представників академії в науковому заході

Дякуємо колегам за плідну співпрацю!

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X