Участь представників академії у Всеукраїнському форумі «Проти#дій булінгу! Хто мій безпечний друг?»

21-05-2021 Переглядів: 267

20 травня відбувся Всеукраїнський форум «Проти#дій булінгу! Хто мій безпечний друг?», присвячений Міжнародному дню протидії булінгу та Міжнародному дню захисту дітей. Захід організували автор проєкту «Проти#дій булінгу» «My safety friends» Ігор Буранов і Центр «Адвокат дитини» Вищої школи адвокатури НААУ, за підтримки Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту, Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації.

Учасниками форуму стали представники органів державної влади, омбудсмени з питань освіти, науки й захисту прав дітей, керівники профільних міністерств і відомств, закладів освіти, громадськості, інші зацікавлені особи у сфері протидії булінгу. Транслювали захід на телеканалі «Рада», YouTube-каналі Київської міської ради, у мережах Facebook та Instagram.

У форумі від Національної академії внутрішніх справ взяли участь провідний науковий співробітник наукової лабораторії з проблем психологічного забезпечення та психофізіологічних досліджень ННІЗДН Вячеслав Андросюк й аспірант кафедри юридичної психології майор поліції Юлія Суденко.

Участь представників академії у Всеукраїнському форумі  «Проти#дій булінгу! Хто мій безпечний друг?»

Участь представників академії у Всеукраїнському форумі  «Проти#дій булінгу! Хто мій безпечний друг?»

З доповіддю «Практичні аспекти оформлення матеріалів за фактами булінгу» перед учасниками науково-практичного заходу виступила Юлія Суденко. Доповідачка акцентувала увагу на заходах щодо виявлення фактів протиправної поведінки в закладі освіти та їх документуванні, посилаючись на власний досвід служби на посаді начальника відділу ювенальної превенції ГУНП в Черкаській області. Наукове вивчення проблеми в межах дисертаційного дослідження (науковий керівник – Вячеслав Андросюк) надало можливість визначити юридичні та психологічні характеристики булінгу в середовищі дітей, запропонувати дієві напрями превенції.

За результатами обговорення було сформульовано низку рекомендацій щодо розроблення ефективного правового регулювання відповідальності за вчинення булінгу в освітньому середовищі, створення дієвих державних і фахових механізмів удосконалення протидії та профілактики булінгу.

Кафедра юридичної психології,
наукова лабораторія з проблем психологічного забезпечення та
психофізіологічних досліджень ННІЗДН, відділ докторантури та ад’юнктури НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X