Участь науково-педагогічних працівників кафедри у міжнародному конгресі

11-12-2017 Переглядів: 173

5 грудня науково-педагогічні працівники кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ №2 НАВС професори кафедри Воробей О.В., Кофанов А.В., Удовенко Ж.В., доцент кафедри Кофанова О.С., ст. викладач Волошин О.Г. та викладач Літвінова О.В. взяли участь у заходах в межах Міжнародного криміналістичного конгресу «Степан Гик – фундатор української криміналістичної науки: історія, теорія, практика». Форум відбувся у приміщенні Київського міського будинку учителя.

Участь науково-педагогічних працівників кафедри у  міжнародному конгресі

Захід був присвячений 105-ій річниці з дня народження науковця Степана Гика – автора першого україномовного підручника «Криміналістика» (виданий у 1948 році). Для участі у роботі конгресу в Україну завітали діти та онуки видатного вченого з Німеччини та Сполучених Штатів Америки. Дуже приємно, що нащадки бережуть пам'ять про справжнього патріота своєї країни С.Гика, значний внесок якого у створення української криміналістичної науки було оцінено тільки в останні роки.

Учасникам конгресу було презентовано книгу, присвячену діяльності Степана Гика. Також перед аудиторією виступили засновники конгресу, науковці та іноземні гості. Захід зібрав однодумців, пройшов у теплій і дружній атмосфері.

Участь науково-педагогічних працівників кафедри у  міжнародному конгресі

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X