Учасники юридичних клінік академії взяли участь у дебатному турнірі

26-06-2024 Переглядів: 214

22–23 червня команда представників юридичних клінік академії взяла участь у дебатному турнірі імені Василя Овсієнка «Права людини в умовах війни» для студентів юридичних клінік.

Захід присвячений 20-й річниці заснування Української Гельсінської спілки з прав людини. Організатором турніру стала Асоціація юридичних клінік України спільно з Українською Гельсінською спілкою з прав людини та Державним торговельно-економічним університетом. Участь у турнірі взяли 12 команд з юридичних клінік, які успішно пройшли попередній онлайн відбір.

Команду академії представляли студентки другого курсу – координатор юридичної клініки «De Jure» ННІ № 3 Вікторія Сема та консультант юридичної клініки «Захист» ННІ № 1 Мар’яна Безносюк.

Учасники юридичних клінік академії взяли участь у дебатному турнірі

Турнір проходив у формі дебатів (британський парламентський формат), учасники вчилися вибудовувати аргументи та контраргументи у відстоюванні власної позиції, спростовувати тези опонентів з питань захисту прав людини в умовах війни.

Набутий досвід стане в нагоді під час надання правової допомоги громадянам, які повсякчас звертаються до юридичних клінік академії.

 

Відділ організації наукової діяльності та
захисту прав інтелектуальної власності НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X