У рамках Тижня права представники ННІ №3 відвідали понад 30 шкіл Києва

14-12-2018 Переглядів: 81

Співпраця колективу навчально-наукового інституту №3 НАВС з загальноосвітніми закладами Києва щодо правового виховання молоді продовжується.

Так, 11 грудня 2018 року, керівник юридичної клініки «De Jure» ННІ № 3, старший науковий співробітник наукової лабораторії з проблем превентивної діяльності та запобігання корупції Валерій Сюравчик провів Всеукраїнський урок «Права людини» із старшокласниками гімназії № 267 Дарницького району міста Києва.

У рамках Тижня права представники ННІ №3 відвідали понад 30 шкіл Києва

В ході уроку школярів ознайомили з їхніми правами та обов’язками в суспільстві та сім’ї на основі положень «Конвенції ООН про права дитини». Також зупинились на положеннях Загальної декларації прав людини – першому міжнародному документі, що задекларував рівність прав усіх людей.

12 грудня 2018 року на базі Слов’янської гімназії Валерій Сюравчик взяв участь у роботі просвітницько-профілактичної конференції на тему «Коли мені не виповнилось 18 років» для старшокласників 9–11 класів. Спектр питань для обговорення був надзвичайно актуальний – вплив шкідливих звичок (куріння, вживання алкоголю, наркотичних засобів) на розвиток неповнолітніх та відповідальність останніх за незаконні дії щодо вживання алкоголю та наркотичних засобів, девіантна поведінка неповнолітніх (злочинність, пияцтво та алкоголізм, наркоманія і ВІЛ/СНІД, проституція, самогубство), кримінальної, адміністративної та цивільної відповідальності неповнолітніх, негативні наслідки девіантної поведінки неповнолітніх у вигляді нехімічної адикції (патологічна схильність до азартних ігор (гемблінг), комп’ютерна адикція.

У рамках Тижня права представники ННІ №3 відвідали понад 30 шкіл Києва

Також під час зустрічей з школярами не забували про профорієнтаційну діяльність: проведено інформування щодо умов навчання та правила вступу до Національної академії внутрішніх справ, як навчального закладу IV рівня акредитації, який готує висококваліфікованих поліцейських та фахівців – юристів. Хлопці та дівчата отримали інформаційно-довідкових буклети про НАВС.

У рамках Тижня права представники ННІ №3 відвідали понад 30 шкіл Києва

ГВСРД ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X