У ННІ №3 пройшли заходи до Дня пам’яті і скорботи

22-06-2018 Переглядів: 53

22 червня, в День скорботи і пам’яті жертв війни в Україні, український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Долучився до заходів і колектив ННІ №3.

У ННІ №3 пройшли заходи до Дня пам’яті і скорботи

У малій актовій залі перемінний особовий склад навчального підрозділу зібрався на тематичну годину-реквієм «Ще довго пам’яттю болітиме війна». Про події тих днів курсантам нагадав директор інституту Дмитро Андреєв. Він зазначив, що під час війни, що розпочалася 22 червня 1941 року, Україна стала епіцентром бойових дій, які тривали цілих чотири роки. Україна зазнала великих втрат, адже кожен п’ятий українець загинув, міста та села були зруйновані, людям не було де жити та куди повертатись. Але завдяки міцності духу українці відродили свою державу, а потім отримали незалежність.

Хвилиною мовчання присутні вшанували наших співвітчизників, які загинули у ті страшні часи.

У ННІ №3 пройшли заходи до Дня пам’яті і скорботи

Історію найкривавішої в історії людства війни зафіксовано у наукових працях, архівних документах, фотографіях, а також відтворено у художніх та літературних творах.

У загальній бібліотеці інституту першокурсники відвідали книжкову виставку «Батьківщину прославили мужністю».

У ННІ №3 пройшли заходи до Дня пам’яті і скорботи

Як би багато часу не минуло, ми не маємо права забувати про подвиг наших співгромадян, яким довелося боронити нашу державу від ворога.

Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам’ять про тих, хто відстояв перемогу, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для кожного з нас сьогодні.

ВСГР ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X