У ННІ № 3 відбувся інструктаж з курсантами, які відбувають на навчальну практику в підрозділи Національної поліції

07-12-2018 Переглядів: 96

Напередодні відбуття на навчальну практику в практичні підрозділи Національної поліції України, керівництво ННІ №3 провело детальний інструктаж з курсантами другого та третього курсів навчального підрозділу.

Окрема увага була приділена питанням посиленого варіанту несення служби в підрозділах Національної поліції України, про ведення військового стану в 10 областях держави. Крім того, наголос був зроблений на чіткому та безумовному дотриманні норм дисципліни і законності, Правил дорожнього руху, поведінці у побуту, на замерзлих водоймах та обережному поводженні з піротехнікою.

Директор інституту Дмитро Андреєв та професор кафедри поліцейського права полковник поліції Наталія Золотарьова нагадали курсантам, що навчальна практика є невід’ємною складовою освітнього процесу, під час якої вони закріплюють на практиці отримані теоретичні знання. Заступник директора з навчально-методичної та наукової роботи підполковник поліції Юлія Комаринська зосередила увагу курсантів на належному виконанні завдань, передбачених індивідуальними планами практики, якісній підготовці та оформлені звітних документів, необхідних для позитивного захисту практики, сумлінному ставленні до визначених службових обов’язків.

Навчальна практика буде проводиться шляхом безпосередньої участі здобувачів у практичній діяльності підрозділів превентивної діяльності, з урахуванням специфіки навчання та у межах функціональних обов’язків працівників зазначених підрозділів.

Також під час інструктажу ретельно обговорена методика організації профорієнтаційної роботи курсантами, зокрема, проведення акції «Відвідай рідну школу», використання мультимедійних презентаційних матеріалів на тему: «Права дитини», «Національна академія внутрішніх справ». Усі курсанти забезпеченні новим випуском газети «Наша академія».

ГВСРД ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X