У ННІ № 3 провели інструктивні заняття для здобувачів вищої освіти

12-07-2019 Переглядів: 637

Відповідно до Положення про практичну підготовку здобувачів вищої освіти бакалавра Національної академії внутрішніх справ, затвердженого наказом НАВС від 02.05.2018 № 642, першокурсники мають проходити навчальну практику в територіальних підрозділах головних управлінь Національної поліції м. Києва, Київської області та Київському НДЕКЦ МВС України. З метою належної організації та забезпечення якісного проходження навчальної практики з курсантами та студентами ННІ № 3 провели інструктивні заняття.

У ННІ № 3 провели інструктивні заняття для здобувачів вищої освіти

Практика передбачає безпосередню участь здобувачів вищої освіти в практичній діяльності відповідно до специфіки навчання та в межах функціональних обов’язків працівників. Основні організаційні питання щодо проходження практики окреслили керівництво ННІ № 3 й науково-педагогічні працівники загальноакадемічних кафедр – керівники практики.

У ННІ № 3 провели інструктивні заняття для здобувачів вищої освіти

Вони ознайомили здобувачів вищої освіти з програмами навчальної практики, навчально-методичними матеріалами, вимогами до оформлення необхідної документації. Акцентували на суворому дотриманні дисципліни. законності, статутних положень і заходів безпеки в період проходження практики.

У ННІ № 3 провели інструктивні заняття для здобувачів вищої освіти

На завершення інструктажів заступник директора інституту з навчально-методичної та наукової діяльності Юлія Комаринська побажала курсантам і студентам набути досвіду, необхідного для подальшого фахового зростання.

Захист результатів навчальної практики для здобувачів вищої освіти буде проходити на початку 2019/2020 навчального року.

ГВСРД ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X