У ННІ № 2 відбулася лекція за темою «НАТО та Євроатлантична інтеграція України»

14-03-2019 Переглядів: 174

13 березня професор кафедри конституційного права та прав людини Національної академії внутрішніх справ полковник поліції Андрій Хальота спільно з науково-педагогічними працівниками кафедри поліцейського права майором поліції Катериною Гусєвою та Яніною Квіткою провели лекцію для здобувачів вищої освіти ННІ № 2 за темою «НАТО та Євроатлантична інтеграція України».

У ННІ № 2 відбулася лекція за темою «НАТО та Євроатлантична інтеграція України»

Основною метою заходу було підвищення рівня поінформованості присутніх про результати проведення реформ та інституційних змін в Україні як складових євроінтеграційного процесу.

Як зауважив професор кафедри: «НАТО – це міжнародна, міжурядова організація, військово-політичний союз, метою якої є гарантування свободи і безпеки всім своїм членам відповідно до принципів Статуту ООН».

У ННІ № 2 відбулася лекція за темою «НАТО та Євроатлантична інтеграція України»

Також було розглянуто питання щодо основних положень, закріплених у Північноатлантичному договорі; завдань, що визначають для себе держави-учасниці, й перспектив вступу України до НАТО, а також політичних і економічних проблем, які при цьому можуть виникнути.

Загалом захід відбувся на належному рівні: кожен із учасників отримав приємні враження, оскільки мав можливість не лише збагатитися новими знаннями, а й висловити власну позицію розглядуваної тематики.

ННІ № 2, кафедра конституційного права та прав людини, кафедра поліцейського права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X