У НАВС розпочався тренінг з питань протидії та попередження домашнього насильства

22-01-2019 Переглядів: 234

21 січня у Національній академії внутрішніх справ розпочався тренінг для працівників мобільних груп регіональних управлінь Національної поліції з реагування на факти домашнього насильства в рамках реалізації проекту Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні».

У НАВС розпочався тренінг з питань протидії та попередження домашнього насильства

До складу мобільних груп входять працівників поліції, які пройшли відбір та після закінчення практичної підготовки розпочнуть свою роботу у різних регіонах України: Слов’янську, Краматорську, Маріуполі, Запоріжжі, Одесі, Харкові, Білій Церкві та Києві.

Від імені керівництва академії всіх учасників тренінгу привітав директор ННІ № 3 НАВС Дмитро Андреєв. Він зупинився на пріоритетних питаннях вирішення проблем насильства щодо жінок та дівчат в Україні та інноваційних підходах, що застосовуються під час навчання курсантів, які в подальшому будуть проходити службу в підрозділах превенції Національної поліції України.

У НАВС розпочався тренінг з питань протидії та попередження домашнього насильства

Головний інспектор Департаменту забезпечення діяльності Голови Національної поліції України Андрій Ткачов та регіональний координатор Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні Костянтин Бойчук зосередили увагу присутніх на основних завданнях тренінгу, які необхідно буде реалізувати та закріпити протягом п’яти днів: надання необхідних знань щодо поняття домашнього насильства, форм, причин та умов його проявів, щодо правових основ запобігання та протидії домашньому насильству, психологічних аспектів цього явища, а також питань взаємодії поліції з іншими державними та недержавними організаціями в системі надання комплексної допомоги постраждалим особам; ознайомлення з формами і методами діяльності поліцейських, спрямованих на попередження, виявлення та припинення домашнього насильства; практичне відпрацювання поліцейськими навичок реагування на факти вчинення домашнього насильства на прикладі розроблених сценаріїв.

У НАВС розпочався тренінг з питань протидії та попередження домашнього насильства

Захід проходить на базі інтерактивної класної кімнати навчально-наукового інституту №3. Бажаємо всім учасникам тренінгу плідної роботи та підвищення професійної компетентності з питань протидії та попередження домашнього насильства.

ГВСРД ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X