У НАВС розпочато тренінговий курс «Сучасні інформаційні технології»

13-03-2018 Переглядів: 288

Відповідно до рішення Вченої ради НАВС, за підтримки керівництва МВС України та Національної поліції в академії розпочато проведення, у якості експерименту, тренінгового курсу «Сучасні інформаційні технології» для спеціально відібраних курсантів 4-го курсу.

У НАВС розпочато тренінговий курс «Сучасні інформаційні технології»

Зазначений тренінг із розширенням фахових компетентностей щодо застосування інформаційних технологій в діяльності органів та підрозділів Національної поліції України планує опанувати 45 найбільш підготовлених та здібних курсантів академії. Предметом вивчення тренінгового курсу є: апаратне та програмне забезпечення інформаційно-телекомунікаційних систем та мереж; основи забезпечення кібербезпеки, організації захисту інформації на об’єктах інформаційної діяльності, протидії кіберзлочинності; основи застосування інформаційних технологій в діяльності органів та підрозділів Національної поліції.

12 березня 2018 року керівництвом навчально-наукового інституту № 2 і кафедри інформаційних технологій та кібернетичної безпеки проведено інструктаж курсантів 4-х курсів, які візьмуть участь у тренінговому курсі «Сучасні інформаційні технології».

У НАВС розпочато тренінговий курс «Сучасні інформаційні технології»

Директор навчально-наукового інституту № 2, підполковник поліції Андрій Саковський, заступник директора ННІ № 2, підполковник поліції Євген Білозьоров і завідувач кафедри інформаційних технологій та кібернетичної безпеки Олександр Корнейко разом зі своїми працівниками надали курсантам вичерпну інформацію про особливості організації та проведення тренінгового курсу.

У НАВС розпочато тренінговий курс «Сучасні інформаційні технології»

Вони також звернули увагу курсантів на вимоги керівництва МВС України та Національної поліції, академії щодо посилення практичної спрямованості навчання нової генерації правоохоронців у вишах МВС України. Тому в НАВС запроваджується цей новий спеціалізований тренінг, в якому передбачається поєднати теоретичне навчання з поглибленим набуттям і закріпленням методик протидії кіберзлочинності з використанням високих комп’ютерних технологій і сучасних інформаційних систем. У разі успішного завершення тренінгу можливе його подальше поширення у системі вишів МВС України.

Бажаємо курсантам успіхів в опануванні тренінгового курсу «Сучасні інформаційні технології»!

ННІ № 2, Кафедра інформаційних технологій та кібернетичної безпеки

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X