У НАВС провели інструктаж для курсантів, які відбувають на навчальну практику та стажування

08-01-2019 Переглядів: 202

Напередодні відбуття на навчальну практику та стажування у практичні територіальні підрозділи Національної поліції України в місті Києві керівництво Національної академії внутрішніх справ на чолі з ректором, генералом поліції другого рангу Володимиром Чернєєм спільно із працівниками НПУ провели детальний інструктаж для курсантів других та четвертих курсів.

У НАВС провели інструктаж для курсантів, які відбувають на навчальну практику та стажування

Увага була приділена питанням несення служби в підрозділах Національної поліції України, дотриманні процесуальних законів, Правил дорожнього руху, поведінці у побуті та громадських місцях, норм етики.

Навчальна практика буде проводиться шляхом безпосередньої участі здобувачів вищої освіти у практичній роботі підрозділів превентивної служби з урахуванням специфіки навчання відповідно до навчальних програм.

Також під час інструктажу було надано рекомендації профорієнтаційної роботи курсантів в рамках проведення акції «Відвідай рідну школу».

Керівництвом академії було наголошено на тому, що навчальна практика є невід’ємною складовою освітнього процесу, під час якої курсанти закріплюють на практиці отримані теоретичні знання. Також зосередили увагу на належному виконанні завдань, передбачених індивідуальними планами практики, якісній підготовці та оформлені звітних документів, необхідних для позитивного захисту практики, сумлінному ставленні до визначених службових обов’язків.

У НАВС провели інструктаж для курсантів, які відбувають на навчальну практику та стажування

Новелою цього року буде захист практики у два етапи, під час яких спершу перевірятиметься наявна документація, а потім так званий поліцейський квест: всі курсанти направлятимуться до навчально-тренувальних полігонів, де заповнюватимуть відповідні процесуальні документи (протокол огляду місця події, протокол допиту тощо).

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X