Творчий колектив ННІ №3 звітував про свої здобутки

24-11-2017 Переглядів: 88

Традиційно у першому семестрі нового навчального року проводиться огляд-конкурс художньої самодіяльності серед творчих колективів навчальних підрозділів академії. Цього року він стартував 20 листопада.

22 листопада про свої творчі здобутки звітував колектив художньої самодіяльності навчально-наукового інституту №3.

Творчий колектив ННІ №3 звітував про свої здобутки

Передували огляду-конкурсу години кропіткої підготовки курсантами та студентами сценічних номерів, бажання максимально продемонструвати власні творчі здібності, хвилювання, і, звичайно ж, велике прагнення до перемоги.

На розсуд журі було представлено 16 номерів художньої самодіяльності, що вражали технікою та емоційністю виконання, артистичністю, силою і виразністю голосу.

Творчий колектив ННІ №3 звітував про свої здобутки

Розпочався концерт піснею “Добрий ранок Україно!” від слухача магістратури Еліни Денисюк. Віртуозні інструментальні композиції прозвучали у виконанні Каріни Косенко та Владислава Самойленка. Затамувавши подих, присутні слухали вірш Лесі Українки “Твої листи, завжди пахнуть зів’ялими трояндами”, який бездоганно виконала Ірина Захарко. Романтичну композицію “Careless whisper” на саксофоні подарував присутнім Денис Кашперський. Акробатичним здібностям, які продемонструвала на сцені Дар’я Дума, може позаздрити будь-хто.

Творчий колектив ННІ №3 звітував про свої здобутки

Танцювальний блок був представлений сучасним “Індіго” у виконанні студентів-першокурсників Юлії Павлюк, Анни Коротич, Катерини Фесенко, Марини Вовсі, Вікторіїої, Тетяни Дем’янчук, Аріни Подгурської, Владислава Плотника, Дмитра Грисюка та неперевершеним “Іспанським” від курсантки-першокурсниці Валерії Герасименко.

Різнобарв’ям вокальних номерів присутніх порадували Тетяна Дем’янчук з піснею “Не твоя війна”, Супрун Вікторія з піснями “Оберіг” та “Змінити все”, Марія Абрамян з піснею “Хто, як не ти?”, Ярослава Мовчан з піснею “Я вернусь”, Ольга Байдюк з піснею “Вільний птах”, Аліна Мельничук з піснею “Буду любити”.

Фінальним акордом свята творчості та талантів стало спільне виконання пісні “Україна – це ти!”

Добре попрацювали і наші ведучі Олеся Чурсіна та Едуард Ніжник.

Творчий колектив ННІ №3 звітував про свої здобутки

Всі учасники творчого дійства були підтримані заслуженими аплодисментами глядацької аудиторії.

А вже 30 листопада кращі учасники художньої самодіяльності зберуться на сцені Національної академії внутрішніх справ, де відбудеться гала-концерт та нагородження переможців.

ВСГР ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X