Триває інтерактивний навчальний курс «English Speaking Club»

22-04-2019 Переглядів: 380

16 квітня на базі відділу спеціальної фізичної підготовки Національної академії внутрішніх справ у межах додаткового інтерактивного навчального курсу «English Speaking Club» відбулося чергове позааудиторне заняття з англійської мови.

Триває інтерактивний навчальний курс «English Speaking Club»

Під час заняття під гаслом «Ideas are no one’s monopoly» курсанти продемонстрували свої знання з теми «Crime» (злочин) за допомогою ігрового методу. Як відомо, всі люблять брати участь в іграх, бо це цікаво, весело й корисно. А вивчати англійську мову ігровим методом є запорукою успіху. Науковці стверджують, що саме на основі гри відбувається активізація резервних інтелектуальних можливостей, що співвідноситься з принципами інтенсивного навчання. Цьому процесу притаманна емоційність, творчість, суперництво та наявність опосередкованих і прямих правил. Варто наголосити, що така форма роботи потребує неабиякої уваги як від викладача, так і з боку курсантів. Щонайперше, необхідно узгоджувати проведення ігор з навчальним та особистісним досвідом учнів.

Саме ігровий метод сприяв підвищенню інтересу курсантів до тих аспектів, які раніше видавалися їм нудними, таким чином зробивши процес навчання більш плідним. Як результат курсанти провели час не лише весело та цікаво, але і з користю для майбутньої професійної діяльності.

Кафедра іноземних мов

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X