Три перемоги підряд

09-10-2014 Переглядів: 488

Відмінний подарунок на день народження ректорові НАВС зробили гравці футбольного клубу «Динамо-Академія». У середу відбувся третій тур чемпіонату Футбольної асоціації студентів Києва. Наша команда традиційно проводила домашній матч на розкішному стадіоні «Козак-Арена», що розташований у селі Петропавлівська Борщагівка. У гості до НАВС завітав чемпіон 2014 року, грізний та безкомпромісний суперник – збірна футбольна команда Національного університету державної податкової служби України (НУДПСУ) з м. Ірпінь.

Три перемоги підряд

Три перемоги підряд

Дві команди добре знають один одного. Податківці, напевно, ще тримають злість на збірну НАВС за програш у півфіналі минулорічного розіграшу кубку, коли вони поступилися з рахунком 1:2 на власному полі. До слова, вже через два тижні, 16 червня, команди грали матч вже у ХV Чемпіонаті Києва, де розіграли нічию 1:1. Саме в цьому матчі підопічні Сергія Швеця (НУДПСУ) пропустили єдиний гол за весняну частину свого "чемпіонського тріумфу".

Три перемоги підряд

Три перемоги підряд

Вже з перших хвилин «податківці» понеслись на ворота «академівців», намагаючись вийти вперед, забивши гол. Проте відповідь не забарилася і швидка атака по лівому флангу на 25-й хвилині зустрічі завершилась голом саме у ворота НУДПСУ – третьокурсник Василь Лавренюк вдало замкнув передачу першокурсника Сергія Богдана. НАВС відкриває рахунок та починає тиснути «володаря золотих медалей» до власних воріт. Наприкінці першого тайму гол «у роздягальню» забиває Ігор Кедик – найкращий бомбардир чемпіонату 2014 року. З рахунком 2:0 на користь ФК «Динамо-Академії» команди ідуть на перерву.

Три перемоги підряд

Три перемоги підряд

По тому «податківці», після, мабуть добре проведеного «наганяю» від головного тренера, більш уважніше та агресивніше почали діяти на полі. Але, все одно з перших хвилин наша команда мала відразу два гольових моменти, з якими дивом упорався воротар гостей. НАВС дещо зарано почав притискатись до власних воріт і як наслідок – на 60-й хвилині поплатився – наша команда пропустила гол. Але це ніяким чином не вплинуло на ігрову дисципліну академії і вже через 10 хвилин гравець НАВС Владислав Горщинський ефектним ударом забиває третій гол – м’яч залетів у сітку між ногами у воротаря НУДПСУ.

Три перемоги підряд

Три перемоги підряд

Градус гри збільшується, «чемпіон» не хоче здаватись і всіма силами йде вперед, допускаючи при цьому грубість у грі. Внаслідок цього, головний суддя показує по декілька жовтих карток гравцям обох команд. Груба помилка нашого воротаря на виході дозволяє «податківцям» скоротити відставання – НУДПСУ забиває другий м’яч. Остання десятихвилинка добряче попсувала нерви як гравцям, так і тренерам обох команд, але фінальний свисток головного судді матчу остаточно фіксує перемогу НАВС над НУДПСУ з рахунком 3:2.

Варто відзначити, що у двох попередніх турах наша команда також перемогла своїх опонентів. У першому турі наші хлопці виграли у збірної НТУУ КПІ 1:0, а в другом – переграли збірну Національного університету харчових технологій (НУХТ) з рахунком 2:1. У підсумку НАВС ділить першу сходинку турнірної таблиці із Чемпіоном України серед студентів 2014 року - Київським торгово-економічним університетом (КНТЕУ), який теж у трьох своїх іграх виборов три перемоги.

Три перемоги підряд

Три перемоги підряд

Керівництво та тренерський штаб ФК «Динамо-Академія» НАВС висловлює подяку начальникам навчально-наукових інститутів, факультетів, начальникам курсів, курсовим офіцерам за сприяння у проведенні якісного тренувального процесу збірної команди, що відбувся на спортивній базі новенького стадіону «Динамо-Арена» в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції. Перемога за нами!

За інформацією ФК «Динамо-Академія»

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X