Тренінг «Протидія кіберзлочинності» триває

23-04-2018 Переглядів: 171

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) другий місяць поспіль триває тренінг «Протидія кіберзлочинності», який проводять практичні працівники слідчого відділу та відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області. За період участі у тренінгу здобувачі вищої освіти ознайомилися із способами вчинення злочинів, пов’язаних з «карденгом», «фішенгом», «вішингом», «онлайн-шахрайством», шляхами попередження вчинення таких злочинів та процесуальним супроводом даної категорії справ.

Тренінг «Протидія кіберзлочинності» триває

Учасники тренінгу ознайомились та виробили навики роботи з: основними відомостями про кібербезпеку, методикою пошуку оперативної інформації в мережі Інтернет, способами та методами встановлення особи за допомогою роботи в соціальних мережах та інших популярних «ВЕБ-сайтах», безпекою в безпровідних мережах та операційних системах, місцем та значення «IP address» при пошуку інформації, архітектурою баз даних «Access», «SQL - ін’єкціями», формами та методами діяльності працівників поліції щодо попередження, виявлення та реагування за виявленими фактами злочинів з платіжними інструментами.

Тренінг «Протидія кіберзлочинності» триває

Перевірка рівня здобутих знань, умінь та навичок учасниками тренінгу здійснюється працівниками кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) за допомого тестового контролю та індивідуальних завдань.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X