Тренінг по розвитку особистості «Soft skills»

22-02-2018 Переглядів: 91

21 лютого на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) для консультантів юридичної клініки «Феміда» розпочалися тренінгові заняття “Soft skills”. Система розвитку особистості “Soft skills” базується на трьох компонентах: комунікаційні навички, особистісні якості та лідерські якості. Щоб бути успішним фахівцем, недостатньо одних лише знань у професійній сфері діяльності та досвіду роботи. Сучасне суспільство вимагає від фахівців нових компетенцій, а саме: вміння вести переговори, працювати в команді, самоорганізація і організація часу, а також багато інших навичок, пов'язаних з досягненням тих чи інших цілей.

Тренінг по розвитку особистості «Soft skills»

На першому занятті керівник юридичної клініки «Феміда» Катерина Данченко зупинилася на комунікаційних навичках, розказала, що необхідно вміти підлаштовуватися під ситуацію і перебудовувати її під себе, виділяти правильне русло подальшого розвитку та ефективно реагувати на події навколо. Здобувачі вищої освіти розглядали фабули різних проблемних ситуацій та шляхи правильного виходу із них.

Тренінг по розвитку особистості «Soft skills»

В загальному планується проведення ще чотирьох тренінгів по особистісному розвитку “Soft skills”, під час яких члени Юридичної клініки зможуть продемонструвати вміння ораторського мистецтва, алгоритм дій у стресових ситуаціях та командну роботу і самоорганізацію. Участь у даному тренінгу допоможе членам Юридичної клініки «Феміда» сформувати власну стратегію та тактику надання первинної правової допомоги населенню.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X