Тренінг «Особливості корпоративної культури в Національній академії внутрішніх справ»

22-02-2022 Переглядів: 1464

Минулого тижня фахівець відділу виховної, соціальної роботи та дозвілля Альона Калініченко провела триденний тренінг «Особливості корпоративної культури в Національній академії внутрішніх справ», у межах якого з працівниками академії опрацьовано такі питання:

Тренінг «Особливості корпоративної культури  в Національній академії внутрішніх справ»

– «Основи корпоративної культури в НАВС. Правила професійної етики співробітників академії. Знайомство та самопрезентація»;

– «Габітарний імідж співробітника НАВС: архетипічний образ і правила дрес-коду»;

– «Культура міжособистісного спілкування співробітників НАВС: мовленнєвий та діджитал-етикет».

Тренінг «Особливості корпоративної культури  в Національній академії внутрішніх справ»

Фахівчиня з питань етикету акцентувала на нормативних документах, у яких закріплено професійно-етичні вимоги до правил поведінки працівників правоохоронної системи, зокрема поліцейських, державних службовців й учасників освітнього процесу в академії. Спільно проаналізували візію, місію та цінності НАВС, які є орієнтирами в становленні та розвитку корпоративної культури закладу.

Тренінг «Особливості корпоративної культури  в Національній академії внутрішніх справ»

Відповідно до вимог сьогодення та оцінки брендингу розглянули архетипічний образ працівника академії залежно від його функціональних обов’язків. Увагу зосередили й на видах дрес-кодів, адже одяг – соціальний маркер, за яким визначають приналежність людини до професії.

На тренінгу проаналізували кейси, пов’язані з ключовим принципом, яким мають керуватися всі працівники академії, – усебічно сприяти підвищенню іміджу вишу.

Також обговорили особливості культури спілкування між учасниками освітнього процесу, правила електронного листування, сформулювали рекомендації стосовно ділового чатування, якості поширюваного контенту в мережі, дотримання належного рівня мовної культури в повсякденному спілкуванні, самопрезентації в соціальних мережах, що є складниками медіаграмотності.

Відділ виховної, соціальної роботи та дозвілля НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X