Тренінг для працівників підрозділів превентивної діяльності Національної поліції

20-04-2018 Переглядів: 91

19 квітня в Національному університеті «Острозька академія» (м. Острог, Рівненська область) розпочався триденний тренінг для працівників підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України.

Участь у заході взяли: Голова Національної поліції України Сергій Князєв, його заступник – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, начальник Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції Олексій Сергєєв та керівник операційного департаменту КМЄС в Україні Удо Мьоллер та інші. Від Національної академії внутрішніх справ взяли участь доцент кафедри управління та роботи з персоналом Олександр Пелагеша з темою доповіді «Роль керівника в управлінні групами реагування патрульної поліції» та професор кафедри юридичної психології Олександр Мартенко з доповіддю «Шляхи формування лідерського потенціалу керівників груп реагування патрульної поліції».

Тренінг для працівників підрозділів превентивної діяльності Національної поліції

Відкриваючи тренінг, Сергій Князєв зазначив, що 90 відсотків керівного складу підрозділів превенції вже оновлено. Зміни торкнулися керівництва обласних апаратів, де новими очільниками стали офіцери патрульної поліції, які зарекомендували себе ефективними менеджерами.

Під час навчання працівники підрозділів превентивної діяльності здобуватимуть корисний досвід на теоретичних і практичних заняттях. По закінченні всі учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X