Товариська зустріч

20-04-2018 Переглядів: 431

19 квітня поточного року в межах розіграшу Кубку Футбольної асоціації студентів міста Києва (ФАСК) на стадії ¼ фіналу команда «Динамо-Академія» зустрічалась з одним із фаворитів розіграшу – збірною командою Київського університету ім. Бориса Грінченка. Вже на початку зустрічі господарі поля взялися підтверджувати статус фаворита матчу, почавши облогу наших воріт з перших хвилин і вже на десятій хвилині повели в рахунку 1:0.

Однак наша команда була налаштована дати бій і не збиралася відсиджуватись в обороні, почавши наступ на ворота суперника, раз по раз створюючи небезпечні моменти біля їхніх воріт, один з яких увінчався забитим голом. М’яч на рахунку Максима Лонського 1:1.

Товариська зустріч

Другий тайм проходив за рівної гри. Було багато боротьби, командам вдавалось створювати поодинокі моменти біля воріт суперника. Наприкінці матчу гравці НАВС провели чудову контратаку, вивівши нашого нападника Сергієнка Сергія віч-на-віч з воротарем, однак форварду бракувало влучності.

Фінальний свисток арбітра зафіксував нічийний рахунок 1:1 і перевів матч у серію післяматчевих одинадцятиметрових штрафних ударів, в якій наші суперники були бездоганними, реалізувавши п’ять ударів з п’яти, натомість наші гравці зуміли реалізувати лише чотири. М’ячі на рахунку Сергієнка Сергія, Лонського Максима, Савченка Олександра, Гноєвського Павла. Як наслідок наша команда поступається у серії пенальті з рахунком 5:4 непростому і принциповому супернику і, на жаль, припиняє участь у розіграші Кубку ФАСК на стадії ¼ фіналу.

Товариська зустріч

У цьому матчі команда показала якісний футбол, але не зуміла вибороти перемогу, однак враховуючи, що наша команда перебуває на стадії формування і становлення, ми впевнені, що всі перемоги і трофеї ще попереду, яких ми їм і бажаємо.

Відділ кадрового забезпечення

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X