Торгівля людьми: міфи та стереотипи

26-09-2018 Переглядів: 236

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) для здобувачів вищої освіти четвертого року навчання розпочав роботу навчальний тренінг «Попередження та протидія торгівлі людьми», організований завідувачем кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Віталієм Оперуком за участю Людмили Ковальчук – представника проекту «Підтримка діяльності мережі консультативних центрів для людей, що потерпіли від торгівлі людьми». Навчальний тренінг складатиметься з восьми занять та підсумку у вигляді тестування, за результатами якого здобувачі вищої освіти отримають сертифікат.

Торгівля людьми: міфи та стереотипи

Під час першого заняття на тему «Торгівля людьми: міфи та стереотипи» було охарактеризовано причини та масштаби торгівлі людьми в Україні та світі. Окрему увагу під час тренінгу Людмила Ковальчук звернула на наслідки торгівлі людьми для жертви, сім’ї, країни та суспільства загалом.

Торгівля людьми: міфи та стереотипи

Далі здобувачам вищої освіти було запропоновано попрацювати з кейсами потерпілих, проаналізувати і визначити випадки торгівлі людьми, оскільки виявлення потерпілих – одна з ключових проблем.

Торгівля людьми: міфи та стереотипи

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X