Теорія та практика запобігання злочинам у сфері незаконного обігу наркотиків

12-06-2019 Переглядів: 619

11 червня науково-педагогічні працівники кафедри кримінології та кримінально-виконавчого права спільно із заступником начальника відділу організації негласної та оперативної роботи Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України підполковником поліції Дмитром Овсянюком провели бінарне заняття «Кримінологічна характеристика та запобігання злочинам у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів» для курсантів 311 групи ННІ № 1.

Теорія та практика запобігання злочинам у сфері незаконного обігу наркотиків

Під час заняття було розглянуто актуальні питання щодо запобігання наркозлочинності в Україні. Дмитро Овсянюк розповів курсантам про цей вид злочинності, шляхи та способи транзиту наркотичних речовин різних видів, а також групи осіб, які вчиняють злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Він акцентував увагу на місцях (регіонах) виготовлення та вирощування наркотичних речовин, заходах протидії злочинам у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів. Практичний працівник наочно продемонстрував діяльність департаменту за допомогою мультимедійних слайдів і відеороликів.

Теорія та практика запобігання злочинам у сфері незаконного обігу наркотиків

Наприкінці семінару доцент кафедри Тетяна Миронюк і курсанти подякували Дмитрові Овсянюку за практичні поради, що будуть корисними впродовж навчання та подальшої професійної діяльності.

Кафедра кримінології та кримінально-виконавчого права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X