Теорія та практика у навчальному процесі слухачів первинної професійної підготовки поліцейських

19-05-2017 Переглядів: 279

Забезпечення високої якості первинної професійної підготовки поліцейських, яких вперше прийнято на службу в поліцію на посади оперуповноважених карного розшуку для практичних підрозділів кримінальної поліції - є стратегічним завданням Національної академії внутрішніх справ. Досягти цього можна лише завдяки інтенсивності освітнього процесу та максимальної мобілізації волі, моральних і фізичних зусиль викладачів та слухачів.

Теорія та практика у навчальному процесі слухачів  первинної професійної підготовки поліцейських

Однією з важливих умов удосконалення професійної підготовки оперуповноважених карного розшуку є практична спрямованість, прищеплення навичок, використання набутих знань у складних умовах сьогодення. На цих заняттях, слухачі за допомогою теоретичних знань, аналізують оперативно-тактичну ситуацію та приймають відповідні рішення. Ці заходи розвивають абстрактне мислення, акцентують увагу на реальних фактах дійсності, допомагають прийняти правильне рішення.

Тож нещодавно, на території обслуговування Вишнівського відділення поліції Києво-Святошинського відділу поліції ГУ НП в Київській області, було проведено навчально-практичне заняття «Завдання, система та організація роботи підрозділів карного розшуку».

На ньому слухачі мали змогу закріпити раніше набуті теоретичні знання, зокрема щодо порядку, умов, організації діяльності оперуповноваженого карного розшуку по ознайомленню з територією обслуговування та самостійно здійснювали заходи з вивчення визначеної дільниці.

Теорія та практика у навчальному процесі слухачів  первинної професійної підготовки поліцейських

У слухачів також ознайомилися з порядком та організацією діяльності Вишнівського відділення поліції Києво-Святошинського відділу поліції ГУ НП в Київській області.

Оперативний-черговий розповів слухачам про порядок реєстрації заяв та повідомлень про події та кримінальні правопорушення. Керівник слідчого відділення ознайомила слухачів з діяльністю свого підрозділу, порядком проведення першочергових слідчо-оперативних заходів з кримінальних правопорушень. Слухачі поспілкувалися з раніше засудженими особами з Луганської та Житомирської областей, які були затримані оперуповноваженими карного розшуку за скоєння крадіжки із приміщення.

Теорія та практика у навчальному процесі слухачів  первинної професійної підготовки поліцейських

Проведення навчально-практичних занять у такому форматі сприяє швидкому засвоєнню теоретичних знань, практичних навичок та вмінь, які вони незабаром використовуватимуть під час роботи у практичних підрозділах Національної поліції України.

Відділ координації роботи центрів

первинної підготовки

«Академія поліції»

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X