Теорія та практика поруч

10-05-2019 Переглядів: 475

Заклади вищої освіти системи МВС України активно використовують таку форму взаємодії теорії та практики, як залучення слідчих, які прибувають на навчання для здобуття післядипломної освіти, до проведення навчальних занять зі слухачами й курсантами у формі семінарів, круглих столів за напрямами їхньої діяльності та спеціалізаціями.

Одним із напрямів залучення практичних працівників слідчих й оперативних підрозділів до участі в освітньому процесі є проведення бінарних занять.

Теорія та практика поруч

Вважаємо, що молодий фахівець – випускник відомчого закладу освіти – має бути максимально теоретично і практично підготовленим до виконання оперативно-службових завдань, уміти ефективно застосовувати отримані знання на практиці.

10 травня 2018 року доцент кафедри кримінального права підполковник поліції Олександр Смаглюк спільно зі старшим слідчим Києво-Святошинського ВП ГУ НП в Київській області майором поліції Інною Поштаренко (що має 18 років досвіду роботи в практичному підрозділі) провели практичне заняття з кваліфікації окремих видів злочинів на тему «Злочини проти життя, здоров’я, волі, честі та гідності особи, її статевої свободи та статевої недоторканності».

На практичному занятті з курсантами 4-го курсу працівник практичного підрозділу роз’яснила найбільш типові помилки, що трапляються під час кваліфікації злочинів, відповіла на поставлені запитання, які стосувалися майбутньої професійної діяльності здобувачів вищої освіти.

Курсанти виявили належний рівень знань, водночас набули практичних навичок з реалізації кримінального законодавства.

Кафедра кримінального права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X