Теорія і практика – не тільки обов’язкові складові навчання, а й традиція нашої Академії

22-05-2023 Переглядів: 416

17 травня 2023 року у приміщенні Деснянського районного суду м. Києва відбулося виїзне заняття здобувачів вищої освіти ступеня магістр Навчально-наукового інституту № 2 Національної академії внутрішніх справ.

Теорія і практика – не тільки обов’язкові складові навчання, а й традиція нашої Академії photo 1

З метою запровадження в освітній процес практичної складової на шляху до здобуття фахових компетенцій під час вивчення нової теми з навчальної дисципліни «Приватне право: практика тлумачення і застосування», здобувачі 101 навчальної групи магістрів-судових експертів разом із професором кафедри Гопанчуком В.С., доцентом кафедри Калінюк А.Л. та фахівцем І категорії ННІ № 2 Гриценко О.В. відвідали судовий розгляд справи про виселення, що розглядалася в порядку загального позовного провадження під головуванням судді Панченко О.М.

Теорія і практика – не тільки обов’язкові складові навчання, а й традиція нашої Академії photo 2

Оксана Миколаївна - учениця нашого шанованого професора – Гопанчука В.С. і випускниця Національної академії внутрішніх справ. Пройшла шлях від помічника судді – до судді. І сьогодні вже вчитель привів до своєї учениці молоде покоління!

Здобувачі в режимі реального судового засідання змогли на практиці спостерігати здійснення однієї із центральних стадій судового процесу. Майбутні магістри стежили і одночасно навчалися тонкощам судової процесуальної техніки, майстерності головуючого судового засідання вести сам процес, високому професійному рівню судді. Одночасно слідкували за роботою адвокатів в судовому засіданні.

Самим важливим виявився аналіз всього, за чим спостерігали здобувачі в засіданні, який потім з групою провела Оксана Миколаївна. Спілкувалися безпосередньо в залі судового засідання у тісному домашньому сімейному колі. В такий спосіб у здобувачів була унікальна можливість поєднати теорію і практику. Розглянули і обговорили багато питань, які мають важливе значення в теорії і правозастосуванні приватного права. Окремо торкнулися і актуальних питань розгляду і вирішення спорів в умовах сьогодення.

 

Навчально-науковий інститут №2 НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X