Теоретичні знання стануть у нагоді практичним працівникам

14-12-2018 Переглядів: 264

Практика завжди повинна бути заснована

на гарному знанні теорії

Леонардо да Вінчі

На звернення Головного управління Національної поліції України в місті Києві науково-педагогічні працівники Національної академії внутрішніх справ протягом перших тижнів грудня були залучені до проведення занять із короткострокового підвищення кваліфікації фахівців служби "102".

Оператор "102" – перший, хто контактує із заявником та фіксує повідомлення про ту чи іншу подію. Від спроможності швидко та безпомилково визначити, чи має місце правопорушення, залежить і попередня правова оцінка повідомлення і характер реагування, і те, які саме сили та засоби будуть залучені для надання допомоги постраждалому або затримання винних.

Представники профільних кафедр академії – публічного управління та адміністрування (доценти Марина Співак та Владлен Дорогих) і кримінального права (професори Ольга Кришевич та Олег Процюк, доценти Михайло Акімов та Анна Павловська) – провели лекції з актуальним проблем кваліфікації адміністративних та кримінальних правопорушень проти громадського порядку та моральності, власності, життя та здоров'я, волі, честі та гідності особи. Окрему увагу було приділено новелам чинного законодавства, що набудуть чинності на початку наступного року (протидія домашньому насильству та відповідальність за його вчинення).

Оператори служби "102" із величезною увагу прослухали виступи науково-педагогічних працівників НАВС та поставили значну кількість запитань стосовно викладеного матеріалу, на які отримали ґрунтовні вичерпні відповіді.

Досвід залучення фахівців Академії до проведення занять із практичними працівниками безпосередньо в їх підрозділах довів свою безумовну користь та заслуговує на подальше поширення.

Кафедра кримінального права,
кафедра публічного управління та адміністрування

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X