Теоретичні і практичні аспекти судової трасологічної експертизи

13-06-2019 Переглядів: 503

13 червня з метою підвищення якості освітнього процесу та покращення його практичної складової доцент кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз підполковник поліції Олена Шведова, головний судовий експерт відділу трасологічних досліджень лабораторії криміналістичних видів досліджень Київського НДЕКЦ МВС України Юлія Захарченко та судовий експерт цього відділу Ганна Ліпінська провели бінарне практичне заняття зі здобувачами ступеня вищої освіти магістра на базі навчально-наукового інституту № 2 НАВС з навчальної дисципліни «Судова трасологічна експертиза» на тему «Експертне дослідження замків».

Теоретичні і практичні аспекти судової трасологічної експертизи

Під час практичного заняття Юлія Захарченко продемонструвала різні види замків, роз’яснила їхню будову та принципи роботи. Також вона висвітлила питання, які можуть ставити під час проведення цього виду експертизи, особливості їх вирішення, акцентувавши на використанні отриманої інформації в процесі розслідування кримінальних правопорушень. Ганна Ліпінська проаналізувала особливості опису та фотографування об’єктів, правила розмітки в ілюстративній таблиці, що додається до висновку експерта. На завершення було обговорено сучасні можливості криміналістичного дослідження замків.

Теоретичні і практичні аспекти судової трасологічної експертизи

Практичне заняття проведено на належному методичному рівні, а використання досвіду працівників практичного підрозділу надало можливість досягти високого рівня сприйняття навчального матеріалу та спонукало до жвавої дискусії.

Теоретичні і практичні аспекти судової трасологічної експертизи

Кафедра криміналістичного забезпечення
та судових експертиз ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X