Техніка спілкування поліцейського з соціопатами

11-07-2018 Переглядів: 88

За такою назвою на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) викладач кафедри адміністративних та цивільно-правових дисциплін Юлія Ваньчик спільно з інспекторами патрульної поліції Віталієм Прокопівим та Віталієм Микитюком провели бінарне заняття для здобувачів вищої освіти другого курсу.

Під час заняття Віталій Прокопів наголосив, що запорукою успішної діяльності поліцейського є вміння коректно та тактовно спілкуватися з різними категоріями населення, уникаючи конфліктів.

Віталій Микитюк розкрив алгоритм спілкування з соціопатами, наголосивши, що дану категорію осіб необхідно завжди уважно вислуховувати, виявляючи психологічну стійкість. У разі виникнення розбіжностей під час дискусії потрібно вибудувати таку мовно-психологічну схему, яка б одразу спонукала до досягнення повної або часткової згоди. До того ж, потрібно вибудовувати комунікативну стратегію спілкування таким чином, щоб встановити цілісну картину події або з’ясувати причини та мотиви того, що спонукало вчинити протиправну дію.

На завершення заняття практичні працівники наголосили, що будь-який поліцейський повинен завжди діяти тільки в межах закону.

Техніка спілкування поліцейського з соціопатами

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X