Тактика дій адвоката у цивільних справах

16-04-2019 Переглядів: 320

За такою назвою доцент кафедри досудового розслідування ННІ № 1 Національної академії внутрішніх справ Олександр Литвинчук та керуючий Адвокатського бюро «Андрій Шурхно та партнери» Андрій Шурухно до Дня науки провели тренінг для студентів другого курсу НАВС.

На початку заходу Андрій Шурхно, який має стаж адвокатської діяльності понад 18 років, розповів студентам про порядок укладання з клієнтами договорів про надання правової допомоги в цивільних справах, а також про особливості процесу збирання і забезпечення доказів, подання та доведення їх належності, допустимості й достовірності в судовому засіданні. Він закцентував на тому, що, на відміну від кримінального провадження, у якому збирання доказів є обов’язком слідчого та прокурора, у цивільному процесі доказування обґрунтованості вимог покладено на сторони. Тобто адвокат як представник однієї із сторін повинен застосувати весь арсенал своїх повноважень, бути активним, наполегливим, щоб довести правильність своєї правової позиції. Як підтвердження було проаналізовано багато цікавих прикладів із власного практичного досвіду.

Тактика дій адвоката у цивільних справах

Під час тренінгу Олександр Литвинчук та Андрій Шурхно підтримували двосторонній зв'язок з аудиторією, застосували метод судового засідання, поділивши всіх студентів на сторони, які висловлювали та обґрунтовували свою правову позицію в імпровізованому суді за наданою тренерами фабулою.

Захід відбувся в теплій та дружній атмосфері. Завдяки цікавому та корисному тренінгу деякі здобувачі вищої освіти висловили своє бажання опанувати фах адвоката після отримання повної вищої юридичної освіти.

Кафедра досудового розслідування ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X