Свято, що не закінчується

24-01-2019 Переглядів: 872

Згідно з наказом МВС України №1325 від 20.12.2016 «Про встановлення Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України», 20 грудня відзначається як День вшанування пенсіонерів та ветеранів.

Проте у 2018 році він не обмежився лише 20 грудня, а отримав позитивне продовження.

14 січня, в перший день нового року Почесний голова Ради ветеранів Володимир Дмитрович Кухаренко та голова ветеранського осередку навчально-наукового інституту заочного навчання Олег Сівальов відвідали за місцем проживання ветерана-афганця Віталія Петровича Волика.

А потім, цього ж дня у Центральному шпиталі МВС України відвідали Ігоря Миколайовича Блінду – ветерана, учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, якого багатолітня хвороба приковала до ліжка.

До Кухаренка В.Д. та Сівальова О.К. приєдналися ветерани Россол І.П., Кравченко М.В., які свого часу разом з Бліндою І.М. працювали у відділі кадрового забезпечення. Приємним було те, що відвідання Блінди І.М. відбулося в день його народження. Ігор Миколайович був розчулений, коли йому передали поздоровлення від його колишніх колег Анатолія Лапка, Володимира Зайця, Володимира Женунтія.

Ветеранам від імені ректорату було вручено фотолітопис «Віват, академія», а особисто Володимир Кухаренко вручив збірку авторських поезій «Римованим рядком».

В ці січневі дні вітання від Ради ветеранів, колег по альма-матер отримали:

з нагоди 60-річчя від дня народження - кандидат історичних наук, доцент Василь Андрійович Кобко;

з нагоди 70-річчя від дня народження - учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС Микола Петрович Добаш та доктор юридичних наук, професор Валентин Антонович Предборський;

з нагоди 75-річчя – доктор юридичних наук, професор Ростислав Андрійович Калюжний та його колега Іван Пантелеймонович Голосніченко;

з нагоди 80-річчя – кандидат юридичних наук, доцент Михайло Іванович Іванов.

Всі ювіляри нагороджені Почесними грамотами Ради ветеранів.

Як хочеться, щоб увага до ветеранів була не епізодичною, а постійною. А День вшанування ветеранів був днем підведення підсумків цієї роботи за рік і накреслення планів для її поліпшення, а зустрічі з ветеранами були святом професійного і людського спілкування.

Юрій Кобринський, Петро Коваль

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X