Святкування Міжнародного дня захисту дітей

31-05-2014 Переглядів: 921

Один день щороку привертає увагу дорослих до проблем порятунку дітей від безлічі небезпек, які підстерігають їх у цьому прекрасному світі. У перший літній день, ми відзначаємо прекрасне свято радості та надії – День захисту дітей. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найдавніших міжнародних свят.

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей відзначається 1 червня, а встановлене це свято ще в листопаді 1949-го, ухвалою Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. В Україні з 27 вересня 1991 року набула чинності Конвенція ООН про права дитини, згідно з якою держави, які цю конвенцію підписали, вживають усіх заходів щодо забезпечення захисту прав дитини, зокрема на життя, свободу думки і релігії, навчання та відпочинок тощо. Міжнародний день захисту дітей відзначається в Україні з 1998 року.

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

З цієї нагоди сьогодні в навчально-науковому інституті права та психології відбулося свято, на яке були запрошені родини працівників інституту. З вітальним словом до малюків та батьків звернулася заступник директора інституту Ірена Тімуш, яка зазначила що цей день у світі не тільки свято, а й нагода для дорослих проаналізувати чи все можливе зроблено для того, аби малеча найкращу пору свого життя проживала в комфортних умовах, розвиваючись належним чином, і закликала батьків уважного ставитись до здоров'я їхніх дітей та націлила їх увагу на забезпечення у сім'ї виховання здорового способу життя власним прикладом. Ірена Сергіївна подякувала всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління та побажала дорослим терпіння і повсякчасної уваги до своїх дітей і студентської молоді, а дітям побажала світлої долі, добра та гарно відпочити, адже незабаром найкраща пора року –канікули.

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

Студентською радою інституту для маленьких гостей організовано конкурс малюнку «Дитячий вернісаж». Кожен бажаючий зміг створити свій шедевр прямо на асфальті. У холі інституту організовано виставку дитячої творчості та книжкову виставку.

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

А завершальним акордом свята були подарунки, які отримали всі учасники свята.

Діти роблять наше життя цікавим, наповнюють його радістю і щастям. Тож і ми, дорослі, маємо робити все, аби їх дитинство було щасливим і безхмарним.

Світлана Головатюк,
фото Дарина Бакуменко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X