Студенти магістратури ННІ № 2 НАВС ознайомились з роботою експертів Київського НДЕКЦ МВС України

13-10-2017 Переглядів: 131

Практика виїзних занять для здобувачів ступеня вищої освіти магістр навчально-наукового інституту № 2 - надзвичайно інформативний та важливий процес удосконалення набутих навичок та отримання досвіду щодо практичної діяльності експертів-криміналістів.

Кафедра криміналістичного забезпечення та судової експертизи продовжує плідну співпрацю із практичними працівниками Експертної служби МВС України.

Студенти магістратури ННІ № 2 НАВС ознайомились з роботою експертів Київського НДЕКЦ МВС України

Так, 12 жовтня професор кафедри криміналістичного забезпечення та судової експертизи полковник поліції Жанна Удовенко провела практичне заняття з навчальної дисципліни «Криміналістичні обліки» на базі Київського НДЕКЦ МВС України зі студентами магістратури ННІ №2. Юнаки та дівчата ознайомились із роботою криміналістичних обліків відділів вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень та техніко-криміналістичних досліджень документів та почерку.

Екскурсію було проведено начальником відділу – Антоном Павликом. Під час розповіді студенти активно брали участь в розмові, задавали питання та отримували вичерпні відповіді. Було висвітлено проблеми ведення криміналістичного обліку з даних видів дослідження.

Студенти магістратури ННІ № 2 НАВС ознайомились з роботою експертів Київського НДЕКЦ МВС України

Екскурсію по відділу технічних досліджень документів та почерку лабораторії криміналістичних видів досліджень провела судовий експерт Яна Пустовойтова. Фахівець ознайомила студентів із криміналістичним обліком документів, що не відповідають державним стандартам, окреслила актуальні проблеми та особливості заповнення і ведення такого виду обліку.

Під час виїзного заняття магістрам було донесено механізм роботи криміналістичних обліків, що в подальшому допоможе їм у професійній діяльності. Використання досвіду працівників практичного підрозділу дозволило досягти високого рівня сприйняття навчального матеріалу та провести заняття на належному науково-методичному рівні.

Кафедра криміналістичних експертиз ННІ №2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X