Студенти-консультанти юридичної клініки «Захист» провели інтерактивні заняття

12-04-2019 Переглядів: 772

11 квітня студенти-консультанти юридичної клініки «Захист» ННІ № 1 Національної академії внутрішніх справ Дмитро Козаков та Анастасія Крупій провели для студентів Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва інтерактивні заняття за темами «Кримінальна відповідальність неповнолітніх» і «Реалізація своїх прав та виконання обов’язків».

Студенти-консультанти юридичної клініки «Захист»  провели інтерактивні заняття

Слухачів ознайомили з видами кримінальної відповідальності неповнолітніх осіб, а також роз’яснили їхні права та обов’язки. Метою занять було формування в учнів навичок відповідальної та безпечної поведінки.

Захід відбувся у формі тренінгу. Учасники могли висловити власну думку, розкрити визначальні чинники, що призводять до протиправної поведінки, віднайти шляхи припинення й запобігання таким діям.

Студентам запропонували взяти участь у грі «Пізнай правопорушника», метою якої було з’ясування проблем їх колективу. Консультанти юридичної клініки роз’яснили, яким чином слід діяти в різноманітних ситуаціях, куди звертатися по допомогу й попередили про адміністративну та кримінальну відповідальність за завдану моральну і фізичну шкоду.

Юридична клініка «Захист» ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X