Студенти академії відвідали правову дискусію «Я маю право голосу»

22-03-2019 Переглядів: 436

21 березня на виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року № 638-р «Про реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право!» у 2017 2019 роках», з метою формування у здобувачів вищої освіти правової культури та правосвідомості, підвищення рівня їх знань щодо прав, гарантованих Конституцією та законами України, на базі Українського національного інформаційного агентства «УКРІНФОРМ» було проведено правову зустріч «Правовий вибір».

Студенти академії відвідали правову дискусію  «Я маю право голосу»

Організаторами заходу стали представники столичної юстиції спільно з Центральною виборчою комісією та Організацією з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Як безпосередніх учасників заходу слід назвати Станіслава Куценка, керівника Головного територіального управління юстиції в м. Києві, Леоніда Шипілова, члена Центральної виборчої комісії, а також активну молодь столичних закладів вищої освіти (серед них були й представники студентства НАВС).

Студенти академії відвідали правову дискусію  «Я маю право голосу»

Зустріч мала форму правової дискусії (Lighting Talk), під час якої відбулося обговорення визначальних тенденцій виборчої кампанії 2019 року в Україні: зокрема, щодо реалізації виборчого права, зміни місця голосування, захисту персональних даних під час голосування, виявлення та запобігання порушенням під час виборів, громадського моніторингу і контролю реалізації виборчої політики України, а також передвиборчої агітації та ЗМІ як механізму впливу на громадян та їх вибір.

Такі зустрічі є надзвичайно важливими, адже вони сприяють не лише формуванню в молоді громадянської позиції, а й створюють передумови для побудови гуманного, демократичного та правового суспільства, орієнтованого на високі національні та загальнолюдські цінності.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X