Студентами-криміналістами продовжується профорієнтаційна робота

11-01-2018 Переглядів: 144

Студентами першого курсу навчально-наукового інституту № 2 НАВС продовжується профорієнтаційна робота серед учнів старших класів середніх навчальних закладів України.

Так, 11 січня студентом першого курсу інституту Оленою Флєрко було відвідано рідну школу в с. Чорнобаївка, Білозерського району, Херсонської області. Серед учнів старших класів було проведено профорієнтаційну роботу, під час якої останні мали змогу ознайомитись з умовами прийому та навчання в Національній академії внутрішніх справ.

Студентами-криміналістами продовжується профорієнтаційна робота

Окрім змістовної розповіді про академію, кожен зі школярів мав можливість отримати відповіді на всі питання щодо організації та проведення студентсько-курсантського дозвілля, умовами та правилами проживання в гуртожитках академії, особливостями навчання курсантів та студентів, а також їхнім буденним життям.

Крім цього, додатково учнів середніх класів було проінформовано про юридичний ліцей імені Ярослава Кондратьєва, музей МВС України та веб-сайт академії, на якому міститься вся наявна інформація про структурні підрозділи Національної академії внутрішніх справ.

У свою чергу дирекція школи висловила вдячність керівництву НАВС за надану можливість проведення профорієнтаційних заходів та розраховує на подальшу співпрацю.

 

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X