Студент НАВС став призером чемпіонату світу з хортингу

10-06-2019 Переглядів: 1095

Нещодавно у м. Нікосії Республіки Кіпр відбувся IV чемпіонат світу з хортингу. Учасником змагань від збірної команди України став двократний чемпіон Києва з хортингу, кандидат у майстри спорту, трикратний чемпіон України з тхеквондо, студент 1-го курсу ННІ № 3 Володимир Костира.

Студент НАВС став призером чемпіонату світу з хортингу

Український національний вид єдиноборства хортинг останніми роками набуває дедалі більшої популярності як у нашій країні, так і за кордоном. Він поєднує в собі національне бойове мистецтво, систему самовдосконалення, морального, духовного й культурного виховання, сприяє збереженню українських традицій. Слово «хортинг» походить від назви острова Хортиця, де була розташована Запорозька Січ. Сьогодні цей вид спорту активно популяризують серед молоді. Зокрема, в IV чемпіонаті світу взяли участь 263 спортсмени із семи країн.

Володимир Костира зробив свій внесок у загальнокомандне перше місце, а також став призером чемпіонату світу. Його перемога – це результат наполегливої праці й систематичних тренувань.

Студент НАВС став призером чемпіонату світу з хортингу

Колектив інституту пишається, що цілеспрямована й прогресивна молодь поповнює студентські ряди Національної академії внутрішніх справ. Щиро вітаємо Володимира Костиру з перемогою та бажаємо йому нових спортивних досягнень. Так тримати!

ГВСРД, ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X