Стажування молоді в Апараті Верховної Ради України

14-02-2019 Переглядів: 305

Здобувач освітнього ступеня магістра ННІ №1 Національної академії внутрішніх справ Алла Семижон пройшла конкурсний відбір щодо участі у Програмі стажування молоді в Апараті Верховної Ради України в 2019 році.

Стажування молоді в Апараті Верховної Ради України

Курсантка стажуватиметься з 11 лютого по 19 липня 2019 року на умовах неповного робочого дня в Секретаріаті Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Відповідне рішення оприлюднено в Розпорядженні Першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України №165-к «Про зарахування до участі в Програмі стажування молоді в Апараті Верховної Ради України у 2019 році» від 5 лютого 2019 року.

Упродовж п’яти місяців інтерни братимуть участь у законопроектній роботі, здійснюватимуть аналітичні дослідження, допомагатимуть своєму структурному підрозділу в організації та проведенні комітетських, парламентських слухань, круглих столів, фахових заходів тощо. Особливу увагу буде приділено навчанню учасників – вони прослухають низку лекцій про роботу Парламенту та взаємодію з іншими органами влади, законотворчий процес, особливості державної служби тощо. Розвитку лідерського потенціалу інтернів сприятимуть зустрічі з народними депутатами, політичними та громадськими діячами, науковцями.

Стажування молоді в Апараті Верховної Ради України

Нагадаємо, що здобувач вищої освіти академії Алла Семижон у 2018 році з відзнакою завершила НАВС, вона є призером всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт. Так, 28-29 березня 2017 року брала участь у науково-практичній конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з юридичних наук 2016/2017 н.р., який проводився на базі Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого (м. Харків), де отримала диплом ІІ ступеня за наукову роботу «Особливості спеціального досудового розслідування кримінальних правопорушень» та 26-27 квітня 2018 року за результатом участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з філософії, що проходив на базі Одеського національного університету імені І. І. Мечникова (м. Одеса), де виборола диплом ІІІ ступеня за наукову роботу «Аномія як філософсько-правова проблема»

Керівництво академії та весь її колектив щиро вітають Аллу Семижон із початком проходження стажування у Верховній Раді України та бажають їй невпинного професійного розвитку та плідної роботи.

Відділ організації наукової діяльності та захисту інтелектуальної власності

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X