Українська версія сайту

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Інститут
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 27

Спеціалізація та підвищення кваліфікації працівників підприємств, установ, організацій з антикорупційного менеджменту

17-10-2019

Законом України «Про запобігання корупції» для окремої категорії юридичних осіб закріплено функціонування – уповноваженого за реалізацію антикорупційної програми. 

Відповідні зміни внесено до Національного класифікатора України ДК 003:2010 «Класифікатор професій», затвердженого наказом Держспоживстандарту України від 28.07.2010 № 327, де серед інших введено посади «Професіонал з антикорупційної діяльності» та «Уповноважений з антикорупційної діяльності» 2414.2.

У зв’язку з цим, починаючи з жовтня 2018 року в системі післядипломної освіти НАВС для осіб, які здійснюють або будуть здійснювати заходи з питань запобігання корупції в державних органах, органах місцевого самоврядування, юридичних особах публічного права, інших юридичних особах, а також для осіб, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції (викривачів) запроваджено:

–                   спеціалізацію осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та прирівняних до них осіб з антикорупційного менеджменту, тривалість навчання – 24 дні (192 навчальні години).

–                   підвищення кваліфікації працівників підприємств, установ, організацій з антикорупційного менеджменту , тривалість навчання – 13 днів (108 навчальних годин).

Освітній процес для вказаної категорії фахівців здійснюється на платних засадах.

Упродовж навчання слухачі мають можливість удосконалити знання з основних положень Державної антикорупційної політики, законодавства про запобігання корупції, менеджменту антикорупційної діяльності, корупційних правопорушень, професійної етики у протидії корупції тощо.

По завершенню освітнього процесу, за результатами контрольних заходів, видається документ державного зразка.

За бажанням слухачі можуть бути забезпечені харчуванням та проживанням за власні кошти.

Запрошуємо усіх бажаючих.

Контактна особа: Шило Сергій Миколайович. Телефон: (098) 130-77-25.


 

 

Інші навчальні підрозділи

X
X