«Speak and Go»

26-04-2018 Переглядів: 305

Знання однієї мови дозволяє вам увійти в коридор життя, двох мов – відкриває вам усі двері у цьому коридорі.

Франк Сміт

Курсанти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) мають можливість отримати ключі до всіх дверей тому, що для них функціонує факультатив з англійської мови «Speak and Go». Заняття проводяться щотижня у новоствореному лінгафонному кабінеті.

«Speak and Go»

Здобувачі вищої освіти проявляють значний інтерес до вивчення і поглиблення своїх знань з англійської мови і тому організовано дві групи. Група рівня “Beginner” складається із курсантів, які в закладах середньої освіти вивчали німецьку чи французьку мову, а в стінах Прикарпатського факультету почали опановувати англійську мову з алфавіту. У групі рівня “Intermediate” займаються курсанти, які прагнуть удосконалення своїх знань.

«Speak and Go»

Обидві групи займаються за програмами підручників британського видавництва “Macmillan”, із широким залученням аудіо- та відеоматеріалів. Курсанти із задоволенням слухають аудіозаписи побутових та професійних розмов своїх колег з англомовних країн, тренуючи навички аудіювання; переглядають документальні короткометражні фільми та мультимедійні презентації, потім обговорюють їх, покращуючи навички комунікації; виконують граматичні вправи, пишуть словникові диктанти для формування навичок письма; читають та перекладають тексти, щоб розвивати навички читання.

«Speak and Go»

Сподіваємося, що така праця курсантів принесе гідні плоди, адже знання іноземної мови – це запорука успіху в сучасному світі.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X