Служимо народу України!

21-07-2019 Переглядів: 708

Служити й захищати! – своєю цілодобовою напруженою працею правоохоронці НАВС вкотре довели вірність присязі та українському народові.

На виконання вимог наказів НАВС «Про проходження постійним особовим складом академії стажування в територіальних органах поліції» та «Про проходження перемінним особовим складом академії додаткової практичної підготовки», виданих на підставі наказу МВС України, з метою закріплення професійних навичок 1307 представників Національної академії внутрішніх справ забезпечують правопорядок і безпеку громадян під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України.

Розглянемо хронологію цих напружених, але таких необхідних для спокійного та виваженого волевиявлення громадян нашої демократичної держави днів.

З 15.07.2019 – переведення підрозділів НАВС у режим повної готовності до невідкладного виконання термінових доручень або непередбачуваних службових завдань. Утворення оперативного штабу та робочих груп.

Служимо народу України!

17.07.2019 та 19.07.2019 – проведення керівництвом академії стройових оглядів та інструктажів перед проходженням особовим складом академії стажування та додаткової практичної підготовки спільно з працівниками територіальних органів Національної поліції.

Починаючи з 18.07.2019 – Національна поліція України взяла під цілодобову охорону всі виборчі комісії. Прибуття незалежних спостерігачів. Загалом зареєстровано 1719 офіційних спостерігачів від 22 міжнародних організацій з 12 держав.

Відбуття представників постійного та перемінного складу НАВС до територіальних органів поліції по всіх регіонах України, за винятком лише тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму.

Кожного з них було неухильно спрямовано на чітке та безумовне дотримання заходів особистої безпеки, законності, правил носіння однострою поліцейського, вияв витримки, чуйного та доброзичливого ставлення до громадян.

21 липня представники академії як придані сили несли службу в складі нарядів, слідчо-оперативних груп та груп діалогу на виборчих дільницях, супроводжували виборчі скриньки й доставку бюлетенів.

Служимо народу України!

Служимо народу України!

Служимо народу України!

Набутий під час стажування та проходження додаткової практичної підготовки досвід, безперечно, є необхідним і корисним для кожного правоохоронця.

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X