Слідча діяльність – без права на помилку

13-09-2017 Переглядів: 93

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) заступником начальника слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області підполковником поліції Віктором Плахтою проведено практичний семінар «Особливості розслідування злочинів» з курсантами третього курсу.

Слідча діяльність – без права на помилку

Під час зустрічі представник практичного підрозділу курсантам, як майбутнім правоохоронцям та колегам по роботі, розповів про структуру органів досудового розслідування, особливості роботи кожного підрозділу, окреслив завдання, що стоять перед слідчими та відповідальність за процесуальні помилки.

Слідча діяльність – без права на помилку

Віктор Плахта зазначив, що під час досудового розслідування слідчими допускається чимала кількість різноманітних помилок, які пов’язані з порушенням процесуальної регламентації й способів збирання доказів, порядку провадження окремих слідчих розшукових дій, недоопрацюваннями у слідчих версіях. Запорукою уникнення на практиці таких помилок є високий рівень професійної підготовки слідчого та сумлінне ставлення до виконання професійних обов’язків.

Слідча діяльність – без права на помилку

 

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X