Привітання міністра

13-10-2017 Переглядів: 44

Від імені колегії Міністерства внутрішніх справ України і себе особисто щиро вітаю вас з урочистою подією – складанням Присяги працівника поліції!

Ви свідомо обрали собі нелегку, але почесну професію захисника правопорядку та спокою в державі. Наша мета – забезпечити діяльність правоохоронної системи, що дійсно Служить суспільству та Захищає кожного громадянина.

Я радий вашому вибору в житті. Нам потрібні енергійні, чесні, відверті та відкриті для громади поліцейські. Це є запорукою партнерських відносин і суспільної довіри.

Будьте завжди наполегливими та рішучими в досягненні поставлених цілей, особливо на ниві здобуття поліцейської освіти. Відповідайте новим вимогам та викликам часу!

Я щиро переконаний, що в будь-яких обставинах ви залишитеся відданими Присязі, спрямуєте всі свої сили й здобуту професійну майстерність на підтримання миру та спокою.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, міцності духу. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення в благородній справі служіння Українському народові.

З повагою
Міністр                                                                                                 А.Б. Аваков

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X