Шановні колеги!

25-08-2016 Переглядів: 1508

З глибоким сумом сповіщаємо, що 24 серпня на 55-му році життя трагічно загинув Весельський Віктор Казимирович – колишній начальник кафедри криміналістики НАВС, кандидат юридичних наук, професор, полковник міліції, автор чисельних наукових праць.

Шановні колеги!

Народився Віктор Казимирович 3 листопада 1961 р. в с. Сарнівка Дзержинського району (нині – Романівський) Житомирської області.

Після закінчення в 1984 році Дніпропетровської спеціальної середньої школи міліції МВС СРСР, працював на оперативній роботі в УВС м. Києва. З 1988 до 1991 року навчався в Київській вищій школі МВС СРСР. У 1994-му закінчив ад’юнктуру, працював на викладацькій роботі, був заступником начальника кафедри криміналістики, згодом її очолив.

Все своє життя він присвятив науковим дослідженням у галузі криміналістики, є автором чисельних наукових праць.

Після виходу на заслужений відпочинок, Віктор Казимирович продовжував сіяти розумне, добре, вічне! Маючи багатий професійний досвід та безцінний багаж знань, він передав їх майбутнім правоохоронцям.

Вірний товариш, надійний друг і порадник, завжди готовий прийти на допомогу. Він постійно усією душею вболівав за свою роботу, доводив розпочате до кінця. Мав багато планів, задумів та мрій, втім, на жаль, доля розпорядилась інакше… Сім’я втратила найріднішу людину, а наш багатотисячний колектив – великого вчителя!

Вічна пам'ять Вам, шановний Вікторе Казимировичу!

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X