Шановні колеги!

04-07-2022 Переглядів: 273

Від імені ректорату і Вченої ради Національної академії внутрішніх справ прийміть щирі вітання з нагоди Дня Національної поліції України!

У надскладний період героїчного спротиву нахабній російській агресії поліцейські – від рядового до генерала – ефективно протидіють злочинності та забезпечують правопорядок, самовіддано боронять суверенітет і недоторканість країни.

Тисячі фахівців найчисельнішої інституції сектору безпеки держави, більшість з яких – наші випускники, повсякчас ризикують життям на передовій, працюють під градом бомб і прицілами снайперів, виявляють мужність і стійкість, вірність Закону і Присязі.

Збагачені досвідом кількох поколінь, правоохоронці нової генерації з честю служать і захищають, помітно зміцнюють довіру суспільства, що є запорукою утвердження демократії, втілення верховенства права і європейських цінностей.

У день професійного свята сердечно бажаю Вам, усьому славетному колективу і ветеранам наближення нашої Перемоги, добробуту, невичерпних сил і наснаги для подальших звершень в ім’я мирного й щасливого майбутнього рідної Батьківщини!

Разом ми сильні! Слава Україні!

З глибокою повагою
ректор
генерал поліції першого рангу                                        Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X